Palvelut

Pilates ja polku yhdistää kehonhallinnan ja luonnon hyvinvointivaikutukset. Tutustu palveluihin ja valitse sinua houkuttelevin vaihtoehto.

Pilates


Oletko sinä kotona omassa kehossasi? Kaipaatko vahvistumista, joustavuutta tai ehkä rentoutta ja hiljaisuutta? Jokaisen keho on yksilöllinen ja ainutlaatuinen, sen tarpeet vaihtelevat. Joskus elämässä hukkaa yhteyden omaan kehoonsa, jolloin lempeä ohjaus voi auttaa. 

Kehon hyvinvointi heijastuu suoraan mielen hyvinvointiin. Kun on kotona omassa kehossaan, energiaa vapautuu elämään. Vaikka keho muuttuukin ajan myötä, mutta moniin muutoksiin pystymme vaikuttamaan. Kehoa ei treenata siksi, että tulisi taitavaksi pilateksessa, vaan siksi että keho kantaa arjen askareissa. 

Pilatesta ja patikointia


Oletko luonnossa kuin kotonasi? Luonto on rikas vaihtuvine vuodenaikoineen ja ottaa meidät aina avosylin vastaan. Luontoliikunta on stressitöntä, suorittamisesta vapaata, luonnossa olemista. 

Pilates ja polku -retkillä matkaa ei tehdä kehon kustannuksella, vaan joustavuus ja liikkumisen ilo säilyttäen. Näin vältetään rasitusvaivat, ja luottamus oman kehon jaksamiseen ja kestävyyteen säilyy. Kehoa huomioidaan aktivoivalla alkulämmittelyllä, palauttavilla välivenytyksillä ja rauhoittavilla hengityksillä. 

Pirkanmaan retkikohteet odottavat!

Yksilöllinen ohjaus


Ryhti rakastaa rutiineita, tervetuloa avaamaan kehoa ja mieltä viikkotunneille ympäri vuoden!

Lajeina pilates, laitepilates ja kasvopilates, spiraalistabilaatio ja kehonhuolto. Senioreille on omia päivätunteja. 

Kevätkausi Pilatesnavetalla 8.1. - 4.6.24.

Lisätty ostoskoriin